keskiviikko 25. lokakuuta 2017

Siellä se on! Meidän Kaarna ♥

No huh huh! Eilen se tapahtui. Eilen meidän talo kohosi kivijalan päälle! Melko hurjaa. Elementtien pystytys aloitettiin heti eilen aamulla. Ensin siirrettiin kivijalan päällä ollut katto sivuun ja elementit loksauteltiin yksi kerrallaan paikalleen. Itse en harmikseni päässyt itse pystytystä katsomaan. Mies oli aamupäivällä pystytystä hetken katsomassa ja laittoi kuvaa ja videota pystytyksestä. Työpäivän jälkeen kiiruhdin heti tsekkaamaan tilanteen ja siellä se oli, meidän talo ♥. Aurinko paistoi ihanasti ja valaisia koko talon. Olo oli itsellä jotenkin ihan epätodellinen. Siinä oli oikeasti meidän talo ihan yhtäkkiä! Käveleskelin taloa ulkoapäin ympäri ja olin yhtä hymyä. Tontilla oli vielä rakennusmies joka sanoi että kyllä sinne sisällekin uskaltaa katsoa. Astuin terassin tulevan oven edessä olleen pressun läpi meidän  kotiin sisälle. Ihan mieletöntä! Tietenkään "sisällä" ei vielä mitään sen ihmeempää ollut mutta oli se silti huikeaa olla meidän kodissa jossa oli jo seinät, ikkunat ja katto.

Meidän talon malli on Kastellin Kaarna. Talossa on päädyissä ns. syvennykset. Huomasin heti kun talon kattoa alettiin tehdä ja katon päädyn syvennykset asennettiin paikalleen, että syvennyksen laudat oli väärän väriset! Ne oli tummanharmaat. Kyllähän harmitti! Syvennyksen kun on tarkoitus olla saman värinen kuin päädyn, eli puunvärinen. Kuulemma meidän värilomakkeesta oltiin asia noin ymmärretty kuin se oli sitten laitettu. Kyseessä oli siis väärinymmärrys. Onneksi meidän Kastellin myyjä kuitenkin laittoi miehelle viestiä, että laudat vaihdetaan oikean värisiksi. Huh! Hieman kyllä kummastuttaa, kun kaikissa esimerkkikuvissakin tuossa mallissa päätyjen syvennykset on saman väriset kuin pääty.... Noh pääasia että laudat vaihdetaan.
Tässä tuo Kaarna talomalli. Meille tulee siis päädyt puunväriset ja pitkät sivut tumman harmaalla. Ikkunat ja pohja meillä on erilaiset kuin tässä ns. "valmiissa" Kaarna mallissa.
Tässä näkyy tuo katon pääty ja päädyn "alapuolen" väärä väri

Tuo päädyissä oleva väärä väritys nyt onneksi on suhteellisen pieni juttu ja talo oli mahtavaa nähdä ns. kokonaisena ensimmäistä kertaa. Koko hommasta tuli kertaheitolla vielä entistäkin todellisempaa. Talon "sisällä" tepastellessa pystyi jo kuvitella keittiön, makuuhuoneet, olohuoneen, saunan....ihan kaikki! Hieman häiritsi kun raksamies oli paikalla vielä kun kävin taloa katsomassa. Siinä valaistuksessa olisi ollut ihana ottaa vaikka minkälaisia kuvia, mutta en sitten kehdannut puikkelehtia raksamiehen edessä jatkuvasti ja kiipeillä mihinkään korkeille kiville. Mutta siellä se nyt on ja olo on aivan huikea!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti