torstai 17. elokuuta 2017

Päätöksiä

Eilen tehtiin lopullisia päätöksiä pintamateriaaleista tulevassa talossa. Täytyy sanoa, että näissä päätöksissä tunsin olevani ehkä eniten kartalla kaikista palavereista mitä koko taloprojektiin liittyen on tähän mennessä ollut. Tässä palaverissa taisin ymmärtää jopa kaiken mistä puhuttiin kun kaikissa muissa palavereissa on ollut vähintään jotain pientä mistä en ole tajunnut yhtään mitään... Pystyin siis itse ottamaan osaa todella hyvin näihin kaikkiin materiaalivalintoihin. 

Voisin vähän eri postauksissa avata paremmin meidän eri valintoja. Nyt voisin esitellä meidän valitsemat pintamateriaalit lattioihin. Wc:n, kodinhoitohuoneen ja pesuhuoneen&saunan lattiavalinnat jätän postaukseen, jossa kerron muutoinkin paremmin meidän valinnoista kyseisiin tiloihin. Makuuhuoneisiin ja olohuoneeseen sekä keittiöön valittiin lopulta valintavaihtoehdoista laminaatiksi Upofloorin Vitality Diplomat tammi natural. Pitkän pohdinnan jälkeen se tuntui kaikista parhaimmalta vaihtoehdolta. Alunperin olen itse halunnut keittiöön laattalattian, mutta talopakettiin ei ilman lisäkuluja kuitenkaan kuulunut keittiöön laattavaihtoehtoja. Punnittiin miehen kanssa sitä, onko laattalattia keittiöön nyt aivan ehdoton. Lopulta päätettiin, että kyllä laminaattikin keittiössä on ok valinta. Eteistilaan meillä tulee laattalattia. Laattalattia eteisessä tulee olemaan Pukkilan laattaa antracite värisenä. Tuota eteisen laatan väriä pohdittiin vielä valintahetkessä melko pitkään. Pohdittiin pintamateriaalivalintoja ylipäätään toki jo kotona, mutta näytepalat eri lattioista jne. löytyi kuitenkin talotoimittajan toimistolta ja kuvissa värit näyttää aina vähän erilaiselta kuin luonnossa. Eteiseen pohdittiin tuota meidän valitsemaa antracite väriä ja vaaleamman harmaata. Kotona puhuttiin, että laatan sävy eteisessä olisi tumma, mutta talotoimittajan toimistolla todettiinkin, että myös vaaleampi harmaa voisi olla kiva. Ei meinattu osata tehdä ollenkaan päätöstä, mutta lopulta saatiin kuin saatiinkin ruksittua papereihin tuo tummemman harmaa antracite.

Laminaatti, sävynä tammi natural. Kuva täältä.
Eteisen laatta, sävynä antracite. Kuva täältä.
Seinistä sen verran, että kaikki seinät tulee maalattuna paperi-sävyllä. Maalataan itse sitten eri värillä tai tapetoidaan joitain seiniä jos/kun siltä tuntuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti