tiistai 19. syyskuuta 2017

Luonnonläheisyys vs. blingbling

Minussa on jollain tapaa kaksi eri puolta. Toisaalta olen todella luonnonläheinen mutta toisaalta sitten taas minusta löytyy myös ns. kovempi puoli, joka tykkää blingblingistä, kliinisyydestä ja tehdystä kauneudesta. Tehdyllä kauneudella tarkoitan lähinnä meikkausta, irtoripsiä, tekokynsiä jne. 

Tulevan talon sisustusta miettiessä täytyi myös pohtia näistä kahdesta puolesta, että kumpaa lähdemme seuraamaan. Kiiltävät pinnat ja blingbling valaisimet olisivat houkutelleet, mutta eivät lopulta niin paljon kuin luonnonläheisempi tyyli. Ehkä itse jopa yllätyin, että halusin lähteä ennemmin tuolle luonnonläheisyyden linjalle. 

Nyt kun asiaa miettii, niin kyllä minussa koko ajan enemmän ja enemmän alkaa korostua tuo luonnonläheisempi puoli. Edelleen blingbling viehättää mutta ei niin paljon kuin ennen. Miehen kanssa on keskusteltu näistä kahdesta puolesta ja mies totesi että eihän jokaisen huoneen talossa tarvitse samanlaisia/tyylisiä olla. Totta sekin, mutta olisiko se kuitenkin hassua jos esim. meidän makuuhuoneessa olisi ihan erilainen tyyli kuin muualla talossa? Hmm... Täytyy ehkä vielä pohtia tätä asiaa. Joka tapauksessa olen ajatellut, että makuuhuoneeseen tulee vähän erilainen tunnelma kuin olohuone/keittiö tilaan. Makuuhuoneeseen tulee ainakin enemmän valkoista.
Tästä Normann Copenhagenin Bell -valaisimesta haaveilen. Tämä sopisi meidän talon tyyliin, mutta hinta...._Kuva täältä.

Tähän valaisimeen ihastuin Prismassa. Ei oikein sovi meidän talon tulevaan tyyliin :D Tämä oli todella bling vaikka kuvassa ei siltä näytä. Tämä oli myös suurikokoinen valaisin vaikka kuvan perusteella voisi luulla toisin. Kuva täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti