maanantai 3. heinäkuuta 2017

Voihan Suomen kesä ja sisustusmietintöjä

Jep jep... Olihan sitä suht lämmintä ja aurinkoista jo hurjat pari päivää. En halua valittaa mutta....Siis ei YHTÄKÄÄN oikeasti kunnon hellepäivää vielä tänä kesänä. Tänään on taas saatu "nauttia" vesisateesta. Huoh. Eikä vissiin sadetonta päivää ole ainakaan ennen viikonloppua. Lämpötilakin tule olemaan tällä viikolla hurjat 10-15 astetta. Nautipa siinä sitten kaikista ulkoilma-aktiviteeteista. Olen viimeiseen asti kesäihminen ja olen jopa välillä haaveillut johonkin lämpimään maahan muutosta. Kyllä minä oikein hyvin kestän Suomen talven, jos kesä on ollut lämmin ja aurinkoinen. Nykyään kun tuntuu olevan sama keli jouluna ja juhannuksena niin ei kauheasti naurata. Suomen kurjasta säästä huolimatta talon rakennuttamista sitä ollaan aloittamassa ihan tänne koto Suomeen jotenka kestettävä se vain on. Itseasiassa tämän kurjan kelin piristäjänä on tehokkaasti toiminut tuo oman tulevan kodin suunnittelu.

Kodin mietinnässä suunnitelmat vetää aivan väkisin sisustuksen mietintään, vaikka juuri nyt ajankohtaisia asioita olisi aivan kaikki muu. Jostain syystä olen pohtinut ja haaveillut kovasti etenkin pojan huoneesta. Mitä kaikkia huonekaluja sinne tulee, millaisia valaisimia, hyllyjä. On myös hurjaa, että jos tulee ostettua jotain uusia huonekaluja nyt tässä lähiaikoina, täytyy miettiä sopiiko huonekalu myös tulevan talon tyyliin. Ja mikä tulevan talon tyyli ylipäätään on!?! Haluan panostaa siihen, että tuleva kotimme on tasapainoinen ja hyvällä maulla sisustettu. Sen vuoksi onkin ihan hirveä pelko, että joku juttu ei toimikaan ja näyttää hirveän sekavalta. Olen jo jonkin aikaa katsonut erään huonekaluliikkeen yhtä lipastoa sillä silmällä, että se voisi olla kiva. Lipasto on tammen/mustan värinen. Meillä on nyt olohuoneessa yksi lipasto joka aivan repeää liitoksistaan, siis aivan konkreettisesti meinaa revetä liitoksistaan. Tänään huomasin, että lipaston kaapin ovi ei mene kiinni...Ei vain yksinkertaisesti mene vaikka oven välissä ei ole mitään. Tokaisin jo miehelle että eiköhän haeta se uusi lipasto. Sitten kuitenkin iski paniikki, että sopiiko se meille ja meidän tulevaan kotiin. Meille kun tulee jo oikeastaan täysin musta keittiö, on minulla pelkona, että talo käy liian synkäksi jos sisustuksessa on lisäksi paljon mustaa. Mies oli kuitenkin sitä mieltä, että kun katto ja seinät on jo valkoiset eikä lattiakaan tule olemaan mikään tumma, ei mustaa tule liikaa vaikka sitä huonekaluissa olisikin. Takka on myös suunniteltu valkoiseksi. Odottavan aika on pitkä kun pikkutarkat sisutusjutut tulee olemaan ajankohtaisia vasta ensi keväänä :D

Neonvalo jonka saa ripustettua seinälle. Kuva täältä
Pilvihylly. Kuva täältä
Myös tämä vuorinaulakko on ihana. Kuva täältä
Kaikki edellä mainitut siis pohdinnoissa pojan huoneeseen ja paljon muutakin. Vaatekaappeja ei ole otettu ollenkaan mihinkään huoneeseen vaan halutaan ne hommata itse. Yhdessä makuuhuoneessa on vaatehuone, mutta mitä luultavimmin pojan huoneeksi tulee sellainen makuuhuone, jossa ei ole vaatehuonetta ja meidän vanhempien makuuhuoneessa ei myöskään ole vaatehuonetta eikä ole siihen otettu myöskään vaatekaappia. Pojan huoneeseen halutaan vaatekomero, joka sopii muihin huoneen kalusteisiin, eli olisi samaa sarjaa kuin muutkin huonekalut. Meidän makuuhuoneeseen on pohdittu tavallista kapeampia (syvyydeltään) vaatekaappeja, että saataisiin maksimoitua makuuhuoneen pinta-ala eikä huone tuntuisi liian täyteen ahdetulta (kuten nyt nykyisessä makuuhuoneessa!).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti