perjantai 24. marraskuuta 2017

Meillä on lattia!

On ollut itseasiassa jo viikon. Lattia valettiin nimittäin viikko sitten perjantaina. Lattiavalun olisi voinut tehdä jo viime viikon keskiviikkona ja miehen kanssa luultiinkin, että se tehtäisiin silloin. Lattiavalua ei oltu kuitenkaan tehty keskiviikkona eikä torstainakaan. Ajateltiin jo miehen kanssa että lattian teko menee seuraavalle viikolle. Olikin iloinen yllätys kuulla viime viikon perjantaina kun mies ilmoitti, että lattiavalu on tehty. Itse en talolle ehtinyt ennen kuin mies tuli kotiin. Lähdin illalla yksinäni tutkailemaan talon tilannetta. Mies kun oli talolla käynyt jo heti työpäivänsä jälkeen. 

Kun lattia vihdoin on jo todella lähellä lopullisen lattian korkeutta, hahmottuu talon sisäpuoli taas hitusen enemmän. Ei siitä vain mihinkään pääse, että on ihan mahtavaa käveleskellä talon sisäpuolella ja pohtia että tuohon tulee suihku, tuohon käsienpesuallas, tässä on saarekkeen kohta jne. jne. Seuraavaksi talon sisäpuolella aletaan tekemään sisäseiniä aloittaen märkätilojen harkkoseinistä. En ehkä malta odottaa että huoneiden seinät on paikoillaan!






Tällä viikolla on tontilla käynnit olleet taas vähän heikoilla omalta osalta. Itselläni kun on aina työpäivän jälkeen kiire hakemaan lasta hoidosta ja sitten täytyy jo vauhdilla mennä tekemään kotiin ruokaa tai käymään kaupassa tms. Mies kun käy tontilla usein suoraan työpäivänsä jälkeen, venähtää hänen kotiintulonsa vähän myöhemmälle enkä itse ole jaksanut enää yksin lähteä talolla käymään iltamyöhään. Muutoinkin miehen illat on melko hyvin menneet taloon liittyviä juttuja tutkaillessa jotenka itse olen pitänyt seuraa pojalle, pyykännyt, siivonnut jne. Hyvin mies on pitänyt minut kartalla siitä, mitä tontilla/talossa on milloinkin tehty.

Eilen alettiin pystyttämään autokatosta. Itseltä täysin näkemättä vielä sen tämän hetken tilanne, mutta josko tässä viikonlopun aikana ehtisi tontilla käväistä ja katsastaa itsekin eri paikkojen tilanteet.

Ostettiin muutes viime viikonloppuna vihdoin se peräkärry! Ja saatiin se heti täyteen roskasäkkejä :D Ihanaa kun vihdoin on joku millä kärrätä ympäri tonttia makaavia jätesäkkejä pois. 

Seuraavassa postauksessa ajattelin käsitellä tämän päiväistä Black Fridayta. Mitä mieltä itse olen tuosta päivästä? Ostinko itse jotain?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti